Blog

Blog mogelijkheden

Jeetje, ik kom steeds meer blog mogelijkheden tegen. Wel heel erg leuk om alles zo te ontdekken en met iemand te bespreken die zelf een goed lopend blog heeft. Ik heb natuurlijk een bepaalde groep die interesse heeft, een niet bijzonder breed publiek. Maar dat is ook niet echt mijn bedoeling. Ik schrijf voor de herkenning. Al die blog mogelijkheden maakt het wel dat het leuk en afwisselend blijft om van alles te proberen.

Reacties

Wat is nu nog hoop is dat er meer reacties komen. Dat er meer ouders zijn die zich herkennen en ook met leuke opmerkingen of adviezen komen. Dan weet ik zeker dat het aanslaat, dat mijn doel bereikt is; namelijk de herkenning en daarmee het gevoel er niet alleen voor te staan. En dat je kind ook heel leuk kan zijn. Hopelijk geven al die blog mogelijkheden een steeds groter publiek. Hopelijk gaan mensen die het herkennen ook delen aan andere ouders die zich weer kunnen herkennen. En geven ze dan een reactie!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

 1. Sandy zegt:

  Hoi Lilian, jouw eerste blogs heb ik afgelopen herfstvakantie ontdekt via fb.
  Met name de herkenning van de onvoorwaardelijke liefde voor je kind, ondanks alle heftige en oh zo moeilijke momenten, lieten mij verder lezen.
  Ik ben alleen geen liefhebber van reagerens op Facebook. Dat doe ik dus ook liever niet.
  Ga zo door, ik volg je met plezier!! Leuk dat je op deze manier feedback vraagt.

  Moeder van 10 jarige hooggevoelige/ pdd-nosser 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *