Levensvragen van een moeder, Wat gaan we doen vandaag?

Boek

Wat ik heerlijk vind om te doen, als ik er tijd voor heb, is lezen. En dan moet ik letterlijk tijd hebben, maar ook tijd (rust) in mijn hoofd. Ook lees ik niet te vaak, want eenmaal begonnen, kan ik moeilijk stoppen. Het boek moet uit. En dan lees ik ook nog eens graag boeken uit een reeks. Niet heel handig, wel erg leuk. Voor detectives vind ik om te smullen.

Joona

Momenteel bezig in deel 5 ‘Stalker’ van Lars Kepler. Helaas kwam ik er te laat achter dat het toch om een reeks ging, dus ik ben begonnen in deel 3. Daarna doorgegaan in deel 4, deel 1 ligt klaar om in te beginnen. Gelukkig wordt er op een prettige manier terug gehaald, wat je eigenlijk niet mag missen. Deze boeken zijn in mijn ogen fijn geschreven, korte hoofdstukken, kort aanhalen wat nodig is. Soms een flashback of uitleg. Het leest door, vooral niet langdradig, ik ben fan! Er zijn gelukkig nog veel meer delen over hoofdpersoon Joona Linna.

Hendrik

Laatst ook met de hype van Hendrik Groen mee gegaan. ‘Pogingen iets van het leven te maken’. Mooi geschreven, ik ging me bijna aanmelden in het bejaardentehuis als vrijwilliger. Pakkend, eerlijk, met ups en downs. We zijn allemaal maar mens. Binnenkort toch ook hier deel 2 van reserveren. Wel een iets ander genre, eigenlijk een heerlijk zomervakantieboek. Zo af en toe een stukje lezen in een vrij kwartiertje in de zon. Mochten jullie nog tips hebben voor leuke boeken, goede schrijvers… ik hoor ze graag.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *