Blog

Daar ben ik weer

Een tijd heb ik niet geschreven, ik was erg druk. Vooral ook met mezelf. Nee dat is niet helemaal waar, maar ik ben weer in het drukke werkseizoen beland, vaders is in deze periode veel van huis en dat betekent dat al het andere ergens een plekje moet vinden. En als er dan nog evenementen zijn als de avond vierdaagse en we dan in een soort overlevingsstand gaan, dan heb ik niet zo veel zin om te schrijven. Dan plof ik ’s avonds op de bank met netflix, sorry.

Z’n gangetje

Maar het gaat wel goed hoor, we hobbelen voort. De week van de avond vierdaagse ging boven verwachting goed, daar wil ik van de week over schrijven. Soms word je verrast doordat iedereen zich anders gedraagt dan waar je vanuit gaat, in positieve zin bedoel ik dat deze keer. Soms stel je je in op een zware dag, of zelfs periode en dan valt het reuze mee. Ook werd ik deze week ‘verrast’ doordat iemand zomaar precies het goede zei. Zomaar, we stonden te kletsen over werk en kinderen. En ze zei precies dat, wat ik zelf al weken liep te denken. En dat raakte me, dan een relatief onbekende toch de juiste snaar weet te raken. Stond ik mooi te janken op straat. Maar verder gaat het dus z’n gangetje. Daar wil ik trouwens binnenkort ook over schrijven, dat juist die openheid al zoveel onverwachte positieve momenten heeft opgeleverd. Voor vandaag is het even genoeg, ben nog steeds druk. Dit keer niet met mezelf maar met de schoolreis voor morgen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *