Levensvragen van een moeder, Wat eten we vandaag?

Makreel met witlof!

Ik blijf altijd een beetje hangen bij recepten die ik ken. Als ik iets lekker vind, blijf ik dat gewoon zo klaar maken. Zonde, want je kan vaak heel veel andere lekkere dingen maken met dezelfde producten. Zo eten wij graag gestoomde makreel. Vaders heeft vorig jaar een aardappelsalade gemaakt met van alles, de typische aardappelsalade producten zoals augurk en daar stukje makreel doorheen gedaan. Erg lekker.

Witlof, peer, makreel

En erger nog, dit doe je door de pasta! Alles los lust ik zeker wel. Peer en witlof samen ook een goed idee. Maar alles samen, warm… Ik had mijn twijfels. Ik kwam het recept tegen bij de Lidl op een receptkaartje. Aangezien de dochters ook alle ingrediĆ«nten lusten, gaan we de gok wagen. De pasta wordt los gekookt, uitje fruiten en dan de witlof, peer en makreel erbij bakken. Pijnboompitjes erbij en Parmezaanse kaas erover. En lekker! Het kreeg van dochter #1 zelfs een 8. Nou daar doe je het voor. Volgende keer snijd ik de witlof wat kleiner, dat was het enige nadeel. Dus ik zeg, zeker eens proberen. Beetje jammer, het recept is niet terug te vinden op de site van Lidl. Dus op de foto’s het recept kaartje.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *