Blog

Mijn eerste letters online

Nou oké, dat is een beetje overdreven. Ik stam nog uit de tijd van Hyves, waar ik menig verhaaltje publiceerde. Ook trouw meegegaan in opvolger Facebook, maar toegegeven, de laatste tijd doe ik te hard mee met de trend van ‘WIN-LIKE-SHARE’ acties. Tijd voor een nieuw begin.

Wat denk ik nu te gaan doen

Mijn blog zal vooral gaan over het leven van alledag. Mijn ervaring als moeder, vooral over de strijd die we soms leveren. Eigenlijk hoop ik dan juist onze fantastische oplossingen te kunnen vertellen. Het dagelijks leven met een kind dat gevoelig is voor prikkels, levert soms mooie verhalen op. Helaas niet altijd leuk en grappig, maar het is wel mijn bedoeling juist die kanten te belichten. Maar in dit blog zal het ook gaan over de levensvraag die ons allen bezig houdt; ‘wat eten we vandaag?’ Of al die andere typische, herkenbare onzin van alledag; ‘Wat moet ik vandaag nu weer aan?’ ‘Help, mijn dochter begint te puberen!’  Ach we komen er vanzelf wel achter waarover ik allemaal ga schrijven.

Prikkels

Zoals hierboven geschreven wil ik vooral gaan schrijven over het leven met een kind dat gevoelig is voor prikkels. Tijdens mijn zoektocht naar meer informatie hierover, kon ik zo weinig bevredigends vinden. Al snel vind je steeds hetzelfde, wat ik vervolgens spiegelde aan onze situatie. Maar echte ervaringsverhalen zijn schaars en helaas juist vaak over alle obstakels die mensen tegen komen. Ik dacht dan vaak aan het einde van het artikel, ja en nu?? Wat doe je nu? Wat heb je geprobeerd? Werkte het? Ik wil nu niet de verwachting scheppen dat ik alle oplossingen heb en wil delen, maar ik hoop met mijn ervaringen en soms ook frustratie en soms zelf moedeloosheid, andere ouders te helpen in hun zoektocht. Wie weet, we komen er vanzelf achter!

Vooralsnog

Goed, mijn eerste blog is geschreven, hij gaat zo online. Komende dagen zal voor mij vooral in teken staan van zoeken, proberen, vormgeven. Mijn bedoeling is dat ik daarna met regelmaat, elke dag, een nieuw blog zal plaatsen. Ik ga mijn best doen!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Wat super gaaf dat je dit door gezet heb….Ben erg benieuwd naar je ervaringen en vindt er vast ook tips uit…
    Heel erg veel plezier met schrijven en ik volg je graag😘liefs Veronique 😘

    1. Lilian zegt:

      Dankjewel! Heb er veel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *