Naturale Antica Erboristeria
Levensvragen van een moeder, Zomaar onzin

N.A.E.

Naturale Antica Erboristeria. Nog nooit van gehoord. Vitalità; revitalizing shower gel. Juist ja. Zegt me niks, ik zou er in de winkel aan voorbij lopen. Een nietszeggend merk, met de belofte van lemon en mandarin extracts. Ik geloof niet zo snel in mooie teksten.

N.A.E. zat in een pakket van scoupy dat ik van de week gewonnen heb. Scoupy is een app waarbij de producten met korting of gratis kan proberen. Vind ik leuk, dan koop ik soms iets anders dan ik gewend ben. Soms is er een spelletje op de app waarbij je kan winnen en zo heb ik het XXL Winterpakket gewonnen. Heel eerlijk, ik zou het nooit zelf gekocht hebben, maar er zitten ook leuke dingen in. Zo ook deze showergel.

Naturale Antica Erboristeria viert het Italiaanse herbalisme met unieke recepten samengesteld uit biologische ingrediënten. Deze douchegel, verrijkt met biologische limoen- en mandarijnextracten, reinigt de huid in alle zachtheid, zonder uit te drogen. Volgens de verpakking. Nou, klinkt goed toch. Ken je dat, dat je een douchegel krijgt en eraan ruikt en niks ruikt. Dat je er een beetje in knijpt om de geur er meer uit te krijgen en nog niks ruikt en dan op een of andere manier altijd een dot tegen je neus krijgt. Ik rook dus niks en ik ging tot het randje; geen dot tegen mijn neus. Maar geen limoen of mandarijn. Dus ik was een beetje wantrouwig. In de douche een scheut gel over mijn lijf en ineens was het daar: een explosie van geur. Van mandarijn. Echt een weelde, als het een reclame was geweest, had ik ineens in een Italiaans landschap gestaan, omringd door mandarijnbomen. En het gevoel…. ja ik ben op dreef, maar het voelde lekker. Een soort vettig zonder vet te zijn. Heerlijk.

N.A.E. ik had er nog nooit van gehoord en als je het opzoekt op google, krijg je in eerste instantie andere hits. Maar zoek je op Naturale Antica Erboristeria dan vind je het snel, op Facebook en Instagram. Mijn tube blijkt voor € 3,65 te koop. Een hele nette prijs. Dus wil je een keer jezelf verwennen en iets nieuws proberen, zou ik het zeker proberen. Leuk dat er in mijn gewonnen pakket zo’n verrassing bleek te zitten!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *