Opvoeden, Prikkels

Op onderzoek, en daarom doe je onderzoek

Schrijf ik van de week een blog over de werkdiagnose. Op de dag van het tweede gesprek van dochter #3 met de psycholoog kwam het online. En tijdens dat tweede gesprek werd ik erbij geroepen. De gesprekken leverden eigenlijk niet heel veel extra op, wist ik nog dingen waar ze het over konden hebben? Ze zei, ja wat ik zie is ASS. Het lijkt wel een beetje of ik mijn eigen observaties van het intakegesprek vergeten was en blindgevaren ben op de uitslag van het ADOS onderzoek (in eigen woorden nu herhaald, gebied de eerlijkheid mij dit erbij te zetten). Vreemd eigenlijk, vond ze, want dit gedrag had bij ADOS toch ook wel zichtbaar moeten zijn. Maar goed, wat haar betreft gaan we nu toch uit van ASS, maar voor de feitelijke conclusie trekken, wachten we de evaluatie met de thuisbegeleider af. Blijk ik mijn kind toch wel goed te kennen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *