De Pindakaaswinkel, hoe verzin je het. Een winkel met alleen maar pindakaas. En pindaklaas, maar daarover straks meer. Pindakaas met smaakjes, beetje zoet, beetje hartig. Pindakaas waar je kijken kan en kleren met pindakaasteksten. That’s it.

Pindaklaas

Ik houd van de Nederlandse taal, volgens sommigen val ik in de categorie taal-nazi. Maar ik houd ook van woordspelingen en woordgrapjes. Pindaklaas is dus echt iets voor mij en dus meteen het proberen waard. Al heb ik hem niet mee genomen. Zoals je misschien al gaat vermoeden is het pindakaas met een smaakje dat in deze tijd van het jaar past en wel:… chocoladekruidnoten!!!! Hoe verzin je het?? Pindakaas met chocokruidnoten, dat kan toch niet anders dan lekker zijn? Goed, ik had al afgerekend en eerlijk is eerlijk, goedkoop is het niet. Dus ik heb de pot nog niet mee genomen. Maar Zwarte Piet mag best een pot in mijn schoen doen…

Wat dan?

Even een paar smaken, pindakaas met koffie en zeezout, maar ook met knoflook en gebakken ui. Witte chocola en pindastukjes, maar ook chilipeper en citroengras. Je moet dus wel echt een pindakaashater zijn, wil er niet iets voor je bij zitten. En, nu komt het: alle smaken zijn in kleine proefpotjes te koop. Zoals ik al zei, prijzen moet je niet naar kijken, groot verbruikers kunnen beter bij de supermarkt blijven, maar probeer je graag eens iets nieuws of zoek je een leuk cadeau voor een pindakaasliefhebber, dan is de pindakaaswinkel echt een aanrader.


signature
Volg hier voor meer leuke info