Levensvragen van een moeder, Zomaar onzin

Poedermasker bamboe Houtskool van Dr. van der Hoog

Tijdens het schrijven van mijn vorige blog zat ik met een masker op mijn gezicht. Druk met werk en eindelijk tijd voor mezelf en mijn blog. Ik had dit masker nog staan. Enige tijd geleden mocht ik een poedermasker kiezen om uit te proberen. Naast het Bamboe houtskool was er keus uit ‘Schuimende reiniging’ en “Zachte scrub”. Ik koos voor bamboe houtskool vanwege de omschrijving; vanwege de toegevoegde kaolien klei en vulkanische klei zou het een diep reinigend en zuiverend effect hebben. En het verwijdert de bovenste dode huidcellen. Klinkt goed, kan mijn huid wel gebruiken.

Masker

Had ik het in mijn vorige blog over maskers die opgezet worden in figuurlijke zin, nu was het echt letterlijk. Ik was ontspannen gaan zitten met een dot klei op mijn gezicht. Dat begint dan hard te worden en een beetje te trekken, misschien ken je het wel. En toen zag ik de buurvouw aankomen. Als je dan de deur opendoet, gaat ze lachen. Begrijpelijk. Bij dat idee moest ik al lachen en dat gaat dus niet. Ik heb door de deur geroepen dat ze niet mag lachen, want dan moet ik ook lachen en dat gaat niet. Heel braaf deed ze wat d’r gezegd werd, al denk ik dat ze thuis alsnog een glimlach op haar gezicht had. Praten lukte eigenlijk ook niet. Maar goed, het hoeft maar 15-20 minuten te blijven zitten, dus erna ben ik het eraf gaan wassen. Met twee vegen warm water was het weg, heerlijk snel. Het geeft echt een heerlijk schoon gevoel. Het maakt dan mijn momentje voor mezelf nog wat langer duurt, want je blijft zo’n fijn gevoel houden op je huid. Je wordt door het gevoel de hele tijd herinnerd aan het feit dat je voor jezelf hebt gezorgd.

 

Poedermasker Bamboe Houtskool, Dr. van der Hoog. 70 ml voor €12,99

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *