Blog

Waar ben ik gebleven?

Even een stukje zo maar tussendoor. In augustus ben ik begonnen met dit blog en mijn doel is om vaak, heel vaak te schrijven. Lukte in het begin super goed. Afgelopen drie weken had ik alleen andere belangrijke dingen, namelijk werk en gezin. Erg veel tijd in mijn werk gestoken en dus de rest van de tijd in het gezin. En als de kinderen dan naar bed waren, ging de tijd naar manlief, de was en naar mijn bed! In gedachte wel hier geweest, onderwerpen laten passeren.

Wat nog komen gaat

Gelukkig gaat het thuis momenteel boven verwachting goed. Zeker dochter #3 sukkelt lekker door. Ze lijkt haar draai gevonden te hebben in de nieuwe klas. Groep 5 blijkt toch wel leuk te zijn, huiswerk mee te vallen en Engels ook nog wel te behappen. We werken de kalender goed bij, spreken elke dag door waar ze na school heen gaat, het ritme zit er weer in. Nu we thuis weer in het ritme zitten, kan ik ook hier weer vaker gaan schrijven. Ik wil me blijven focussen op de do’s en dont’s wat betreft prikkels. Maar af en toe een leuk berichtje over andere dingen vind ik ook erg leuk.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *