Blog

Weer wat gaan schrijven

Zo maar heb ik de stap genomen om een blog te beginnen. Veel filmpjes en uitleg heb ik gekeken bij het bouwen en ontwikkelen ervan. Veel heb ik geprobeerd en elke ‘plugin’ heb ik stap voor stap de aanwijzingen opgevolgd.

In het begin was ik heel enthousiast en heb ik best veel geschreven. Inspiratie heb ik nog steeds genoeg, zelfs meer. Ik wil het liefste ook gaan schrijven over hardlopen en eten… en wat meer over dochterlief. En die andere twee dochters…

Toch is het een beetje in een vergeethoekje terecht gekomen, ik nam er geen tijd voor. ’s Avonds na het werk had ik geen zin meer, geen tijd, geen puf en dus veel excuses. Elke keer neem ik me voor wel weer te gaan schrijven. Dus dan open ik die laptop, ga naar mijn site en loop tegen een probleem aan.

Steeds vaker lukt het niet, wil het niet zoals ik het wil. Eerst had ik een hardnekkig probleem met mijn cookie melding. Nu is er weer iets mis met de connectie naar Facebook en dan niet te praten over mijn ‘handtekening’. Ik vind het wel leuk om het uit te zoeken en op te lossen, maar dit keer lukt het me niet. Ik krijg het probleem gevonden, maar de oplossing die geboden wordt, die werkt niet. Dus… heel simpel… ik heb beide plugins uitgezet. Ha. Lekker puh. Eerst maar weer eens tijd en energie steken in het schrijven zelf, leuke onderwerpen uitwerken. Veel te warm om me druk te maken over mijn handtekening, jullie geloven maar dat ik het geschreven heb!

Dus mocht er iemand zijn die dit nu leest en wel weet hoe het werkt en het leuk vindt om mij een keer te helpen…Na deze hitte, dat wel. Dat denkt makkelijker. Maar anders doe ik het gewoon even zo. Komt vast ook goed.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *